Dance workouts.

Heel veel dans (gerelateerde) lessen voor volwassenen!

Heeft de sportschool voor jou ook een drempel?

Maar toch wil je graag bewegen en in shape blijven. De oplossing? Dance workouts.

Schrijf je nu nog in voor een gratis proefles ; click en schrijf in!

Dans gerelateerde sport klassen: Dance, Fitness and Fun voor body, mind and spirit

Wij bieden een relaxte en veilige omgeving om fit en goed in je lichaam te komen. In beweging blijven, op een persoonlijke en creatieve wijze. Het plezier voor bewegen staat voorop! 

Dansen als workout heeft een heleboel voordelen, omdat het alle drie de drie focus points van fitness tegelijk aanpakt: conditie, kracht en flexibiliteit.

Wie kan een Dans Workout les doen?

Onze Dance Workouts zijn er  echt voor volwassenen. In onze lessen staan deelnemers van 18 tot 65+. Of je wel of geen dansachtergrond hebt, je kunt deze lessen makkelijk volgen.

——————————————————————————-

WELKE LESSEN KUN JE BIJ ONS VOLGEN:

Pilates/Yogafusion (Powerful / Relaxed)

Pilates & Yoga Fusion is een trainingsconcept dat gericht is op het stretchen, versterken en balanceren van het gehele lichaam.
Werk aan een strak en gebalanceerd lijf en een ontspannen mind!

It is the mind itself which builds the body.

Female hiphop (Fun / Uptempo)

De Female Hip Hop les bestaat uit verschillende urban stijlen, zoals Newstyle, Dancehall en Waacking. Het is stoer, vrouwelijk en powerful.

Rise, shine and dance!

Disco Dance 30+ (Fun / Uptempo)

Wil je op een leuke en ontspannende manier dansen en bewegen dan op de hits van toen en nu? Dan is de Disco Dance Workout echt iets voor jou!Beleef het…Doe mee… Have fun.

It’s like disco inferno up in here!

Modern Workout (Powerful / Uptempo)

Modern workout is een laagdrempelige, eigentijdse en energieke workout, waarbij het hele lichaam wordt getraind. De basis komt vanuit de moderne dans techniek doorvertaald in een doorlopende workout.

Feel the flow!

 

Ballet workout (Powerful / Relaxed)

Ballet workout is een laagdrempelige, eigentijdse en energieke BalletFitness workout, waarbij het hele lichaam wordt getraind. Ongeacht je leeftijd of je wel of geen dansachtergrond hebt, je kunt deze lessen makkelijk volgen.

Feel like a natural woman en doe mee met de ballet workout!

Jazz (contemporary) Workout (Powerful / flow)

Jazz workout is een laagdrempelige, eigentijdse en energieke workout, waarbij het hele lichaam wordt getraind. De basis komt vanuit de moderne en jazzdans techniek doorvertaald in een doorlopende workout.

Flow and Feel!

Fitdance (Powerful / Uptempo)

Fitdance is een gezellig energieke les een mix van aerobics en spierverstevigende oefeningen (veelal op de grond). De focus ligt op de Buik Billen en Benen.

Burn baby Burn

Jazz/modern workout (Powerful / Flow)

Jazz en modern workout is een laagdrempelige, eigentijdse en energieke workout, waarbij het hele lichaam wordt getraind. De basis komt vanuit de moderne en jazzdans techniek doorvertaald in een doorlopende workout.

Feel the flow!

Hiphop workout (Fun / Uptempo)

The Hiphop workout is super veel Fun en Energiek. Je traint jouw muzikaliteit en je zelfvertrouwen, attitude is belangrijk in deze dansvorm. Je maakt kennis met verschillende stijlen vanuit de Hiphop. Er wordt veel gebruik gemaakt van de teksten en de flow van de muziek. Grote bewegingen worden gecombineerd met de snelle en strakke passen.

Hip-hop and Ya don’t stop.

AFRO WORKOUT (Fun / Uptempo)

Gewoon lekker even losgaan op Afro en Latin Beats daar gaat het om bij deze workout.

Een heerlijk energieke les waarin je werkt aan muzikaliteit en je conditie. 

Feel the beat and let go!

House Dance (Fun / Uptempo)

House Dance workout is super veel Fun en Energiek. House dance is een sociale dans en Streetdance voornamelijk gedanst op house muziek, die wortels heeft in de clubs van Chicago en New York. De belangrijkste elementen van House dance zijn “Footwork”, “Jacking” en “Lofting”.

Let there be house.

Join the Family!

Wordt nu nog lid van DC Dance. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Translate »