De DC Family.

Word ook lid van de meest te gekke, veelzijdige, creatieve en gezellige familie van Katwijk, Leiderdorp en omstreken. Dé dans-zang en acteerschool die voor iedereen is!!! Jong en oud, groot en klein, ervaren of onervaren. Iedereen is welkom bij onze DC Family!

Onze enthousiaste, gediplomeerde docenten beschikken over een flinke dosis ervaring en hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de dans- en theaterwereld. Ons lesaanbod biedt mogelijkheden voor iedere leeftijd en elk niveau. Ook is onze centrale ligging in Katwijk en Leiden ideaal!

Be Inspired, Be Educated, Be Motivated! Daar draait het om bij DC Dance. Wij laten je graag kennismaken met alle aspecten van dans, zang en acteren. Op een ongedwongen en open manier en met een scherp oog voor individueel talent. Dus heb jij altijd al willen dansen zoals ze dat in de videoclips doen? Droom jij ervan om in een musical te spelen? Of wil jij leren dansen zoals in een klassieke balletvoorstelling? Of ben je gewoon op zoek naar een paar uurtjes ontspanning en plezier? 

Join the family!