DC Theater.

DC Theater

Bij DC houden we van dans, dat moge duidelijk zijn. Maar onze liefde voor theater, musical, zang, acteren mag zeker niet achterblijven! Bij DC Theater kun je terecht voor de lesvorm die bij jou past.

Act & Sing

DC Dance biedt ACT & SING-lessen aan voor verschillende leeftijdsgroepen.

In de ACT-lessen voor de jongsten wordt er spelenderwijs kennis gemaakt met verschillende emoties, improvisatie, het ontwikkelen van fantasie en theatergevoel en wordt er gewerkt met kleine teksten. In de ACT-lessen voor tieners gaan we aan de slag met verschillende technieken. Zo ga je je verdiepen in verschillende personages en statusverschillen, leer je reageren op elkaar, kijken we naar diverse emoties, improvisatie, monologen en vaste scènes. Tussen het leren door gaat het vooral om het spelplezier. Het tweede deel van de groepsles wordt besteed aan je stem. Welke liedjes passen er bij je stem? Hoe klink je het mooiste samen? Hoe gebruik je je stem op een gezonde manier? Waar laat je je handen tijdens het zingen? En hoe vertel je ook echt een verhaal met je liedje? Allemaal vragen waar we tijdens de SING-lessen behandelen. 

DC Choir & DC Choir Junior

Ben je gek op zingen, wil je je stem ontdekken of gewoon de gezelligheid van zingen in een groep opzoeken? Sluit je dan nu aan bij de gloednieuwe zanggroepen DC Choir voor volwassenen of het DC Choir Junior. Je weet vast wel hoe heerlijk ontspannend het is om een uurtje te galmen, en wat is er nu beter dan dat in een groep te doen? Uptempo, ballads, musical, pop, meerstemmig, alles komt voorbij. Niet al teveel technische snufjes, maar gewoon lekker zingen. Bij het DC Choir gaat het erom dat we het naar jullie zin hebben!

Privelessen 

Wil je graag alles leren over zangtechniek, interpretatie en performance? Dan een privé zangles perfect voor jou! Je wordt begeleid bij de nummers die je altijd al hebt willen zingen. Je krijgt drie kwartier de volle aandacht in alle aspecten die bij het zingen komen kijken. Als je privé een beetje eng vindt, kun je ook voor duolessen kiezen of met z’n drieën. In de zanglessen wordt aandacht besteed aan verschillende zangtechnieken, ademhaling, muzikaal gehoor en persoonlijke ontwikkeling. Moet je bijna auditie doen en wil je héél hard werken aan een specifiek nummer of een monoloog? Het kan tijdens de auditietraining, privé of in kleine groepjes. De lessen worden gegeven door getalenteerde docenten die hun sporen in het vak inmiddels hebben verdiend en nog steeds regelmatig op de Bühne staan. Het is aan jou om te kijken welke les het beste bij je past. Meer informatie en aanmelden kan via info@dc-dance.nl