DC Theater.

DC Theater

Bij DC houden we van dans, dat moge duidelijk zijn. Maar onze liefde voor theater, musical, zang en acteren mag zeker niet achterblijven! Bij DC Theater kun je terecht voor de lesvorm die bij jou past.

Act & Sing

DC Dance biedt SING & ACT-lessen aan voor verschillende leeftijdsgroepen. 

In de Sing & Act-lessen voor de jongsten wordt er spelenderwijs kennis gemaakt met de verschillende aspecten van het vak. Zo werken we met de emoties, en de fantasie van het kind. Zo stimuleren we hun eigen fantasie en spel-durf. Ook wordt er gewerkt met korte teksten, leren ze samenwerken en kunnen ze zichzelf op een veilige manier uiten. In de Sing & Act-lessen voor tieners gaan we ook aan de slag met verschillende technieken. Zo ga je werken aan rol-verdieping, maak je kennis met verschillende personages en leer je wat statusverschil is. Ook leer je reageren op elkaar, kijken we naar diverse emoties en hoe je deze kan gebruiken, leer je improviseren, monologen op te dragen en korte scènes te spelen. Ook al ben je aan het leren, het gaat vooral om het spelplezier. Het tweede deel van de groepsles wordt besteed aan je stem. Hoe klink je het mooiste samen? Wat is meerstemmigheid? Hoe gebruik je eigenlijk je stem op de juiste manier? Wat is de juiste zanghouding? En hoe vertel je ook echt een verhaal met je liedje? Deze vragen worden allemaal beantwoord tijdens de sing & act lessen.

DC Choir 

Ben je gek op zingen, wil je je stem ontdekken of gewoon de gezelligheid van zingen in een groep opzoeken? Sluit je dan nu aan bij de gloednieuwe zanggroepen DC Choir voor volwassenen of het DC Choir Junior. Je weet vast wel hoe heerlijk ontspannend het is om een uurtje te galmen, en wat is er nu beter dan dat in een groep te doen? Uptempo, ballads, musical, pop, meerstemmig, alles komt voorbij. Niet al teveel technische snufjes, maar gewoon lekker zingen. Bij het DC Choir gaat het erom dat we het naar jullie zin hebben!

Privelessen 

Wil je graag alles leren over zangtechniek, interpretatie en performance? Dan een privé zangles perfect voor jou! Je wordt begeleid bij de nummers die je altijd al hebt willen zingen. Je krijgt drie kwartier de volle aandacht in alle aspecten die bij het zingen komen kijken. Als je privé een beetje eng vindt, kun je ook voor duolessen kiezen of met z’n drieën. In de zanglessen wordt aandacht besteed aan verschillende zangtechnieken, ademhaling, muzikaal gehoor en persoonlijke ontwikkeling. Moet je bijna auditie doen en wil je héél hard werken aan een specifiek nummer of een monoloog? Het kan tijdens de auditietraining, privé of in kleine groepjes. De lessen worden gegeven door getalenteerde docenten die hun sporen in het vak inmiddels hebben verdiend en nog steeds regelmatig op de Bühne staan. Het is aan jou om te kijken welke les het beste bij je past. Meer informatie en aanmelden kan via info@dc-dance.nl